banner freelancespecialisten728x90

Aanbieding APK keuring vanaf €19,95

Aanbieding APK keuring vanaf €19,95

Expires in Verloopt nooit

Alweer tijd om uw auto APK te laten keuren? Dat kan al vanaf slechts €19,95. Waarom duur doen als het makkelijk kan? Pak hier direct jouw goedkope keuring via Kwik Fit. Een top APK keuring. Indien je dit combineert met een kleine beurt betaal je slechts €89,- extra en een grote beurt €179,-! Pak jouw korting via de onderstaande link.

Een goedkope APK keuring

Omdat een APK keuring voor velen toch een jaarlijks gebeuren is, wil je natuurlijk niet dat de kosten hiervoor te hoog oplopen. Bij KwikFit zijn ze het daar mee eens en bieden daarom een APK keuring aan vanaf slechts €19,95. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave indien er werk moet worden verricht aan de auto. Zo hoeft u zich niet druk te maken om enige bijkomende kosten. Kwik-fit heeft meer dan 180 vestigingen in heel Nederland. Hierdoor bent u er bijna 100% zeker van dat er een kwikfit vestiging in de buurt is. Zo ben je zeker van een betrouwbare APK keuring tegen een lage prijs, zonder enige verassingen.

APK keuring zonder afspraak

Het is vaak mogelijk uw auto direct APK te keuren, toch kunt u het beste eerst telefonisch contact opnemen met Kwikfit, zo bent u er zeker van dat u direct terecht kunt. Tevens is het zo dat als u vandaag nog een afspraak plant, u de volgende dag al terecht kunt!

Hoe vaak moet ik mijn auto APK keuren?

Uw auto APK laten keuren is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de brandstof waar uw auto op rijdt, het gewicht, de leeftijd van de auto etc. Op de website van de rijksoverheid vindt u een uitgebreid stuk informatie over uw APK keuring indien u niet zeker bent hierover.


Your rating: none

Rating: 5 - 6 votes

Categorie
Winkel
Actie bekijken
banner freelancespecialisten728x90